Witt tar over fullt eierskap av Teministeriet

Witt øker investeringene innen matsegmentet og har overtatt siste 20 % fra gründerne og er nå eneeier av Teministeriet – That Scandinavian Tea.

10.07.2023

Sponseret

Witt A/S

Det har vært en fantastisk reise siden oppstarten av Teministeriet i 2015 – utviklingen fra en gründer-idé til en café og nå en leverandør av te til hele verden.

Gründerne Kathryn Wen-i Brown og Ole Johnsen har vært viktige pådrivere for utviklingen av Teministeriet med sans for skandinavisk design kombinert med de gamle te-tradisjonene fra det fjerne østen. De har vært ivrige med å utvide antallet butikker, forhandlere, agenter og distributører, og øke antallet te-drikkere over hele verden som favorisere te fra Teministeriet.

Business Development Manager i Witt, Kim Simonsen, takker gründerne av Teministeriet Kathryn og Ole for den store innsatsen de har lagt ned i utviklingen av Teministeriet til det det er i dag – «Med den nye strategien på plass med fokus på utvikling av nye markeder og Teministeriets eksisterende styrke var det tydelig at Witt og gründerne ikke hadde det samme tankesett for fremtiden. Derfor er jeg glad for at vi har funnet en løsning som gjør at Witt kan overta de resterende aksjene i Teministeriet og har nå 100 % kontroll over selskapet og fremtidig utvikling, strategien er tydelig og klar for gjennomføring. Nå kan vi legge inn ekstra krefter på matsegmentet og øke dette forretningsområdet, og vi har store forventninger til fremtiden.»

For mer informasjon, ta kontakt:

Witt

Kim Simonsen - +45 20145335

---

Witt

Witt A/S er et sterkt internasjonalt merkevarehus. Vi representerer og har agentur for mange internasjonale merker. Vi har også utviklet vårt eget sortiment av eksklusive små og store husholdningsapparater. Vårt hovedkontor ligger flott til i Gødstrup (Herning) i Danmark – vi har et internasjonalt perspektiv og er tilstede i alle nordiske markeder samt i Storbritannia og Irland.

Teministeriet

Teministeriet er en bedrift fra Malmö, Sverige, som er spesialisert på te. Med røtter fra øya Formosa, kombinerer Teministeriet gamle te-tradisjoner fra det fjerne østen med skandinavisk minimalisme, design og stil. Gründer Kathryn Brown sier om bedriften, “Vår drøm var å ta all kunnskapen om te fra oppveksten i Taiwan og kombinere det med smaker og estetisk design fra Skandinavia.”

Mer fra...

23.11.2023Witt A/S

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fått en BJØRN i sortimentet

22.11.2023Witt A/S

Sponseret

iRobot ER den aller mest effektive moppeløsningen

30.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kjør smartere, kjør grønnere: Møt Ninebot eKickScooter E2 Pro D

13.10.2023Witt A/S

Sponseret

GRØNN, GRØNNERE LIV med Segway-Ninebot og alpro PLANTGURT

09.10.2023Witt A/S

Sponseret

Lekkert håndlaget keramikk fra Teministeriet

11.09.2023Witt A/S

Sponseret

SLUTT på roboter som lager flekker på teppet, setter seg fast og aldri blir smartere

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023