Witt investerer i tilstedeværelse og flott design

I vårt akselererende samfunn er tilstedeværselse blitt en mangelvare, og nettopp tilstedeværelse er grunnlaget for trivsel - spesielt for barn. Witt har valgt å investere i det danske firmaet ’by KlipKlap’.

04.01.2023

Sponseret

Witt A/S

'by KlipKlap' skaper møbler, som stimulerer barns motoriske utvikling, og samtidig inviterer til lek og samvær mellom barn og foreldre.

Digitale distraksjoner, høyt tempo og for høye ambisjoner reduserer fordypning og kvalitetstid mellom barn og foreldre. by KlipKlap produserer møbler som legger til rette for lek og tilstedeværselse mellom barn og voksne. Filosofien er at møbler får et lengere liv, når de oppfordrer til en multifunksjonell måte å leve på. Den filosofien er Witt med på. Så mye at distribusjonsvirksomheten har valgt å investere i virksomheten.

”Merket og produktene passer perfekt inn den filosofien vi jobber etter,” forteller Investment Director Kasper Witt: ”Originalt, stilfullt design kombinert med ekstremt høy kvalitet og holdbarhet.”

Et multifunksjonelt eventyr

Virksomheten ’by KlipKlap’ ble stiftet tilbake i 2011 med en visjon om å designe funksjonelle møbler og tilbehør til hjemmet, i holdbare materialer og med et stilfullt uttrykk. Eventyret begynte, da en dansk mor forgjeves lette etter et behagelig underlag til leketid med sin lille sønn. Til sist designet hun sin egen lekemadrass, som i tillegg til å løse problemet også fungerte som et perfekt verktøy til å stimulere hennes sønns motoriske utvikling, og som samtidig styrket deres samhørighet.

Madrassen ble så populær blant venner og familie, at hun snart begynte å produsere flere prototyper av designet. Hun oppdaget snart hvilket potensiale det allsidige møbelet inneholdt, og dette ble starten på by KlipKlap. I dag har det originale designet utviklet seg til en hel serie av produkter, og for mange dansker er by KlipKlap et ikon innenfor multifunksjonelle møbler.

Perfekt match

Den danske mor er stifteren av by KlipKlap, Pia Dam Lauritsen. Om samarbeidet med Witt forteller hun: ”Vi har et stort ønske om at ennå flere i hele verden skal få glede og nytte av by KlipKlap, og her kan Witt hjelpe med sin tunge erfaring innenfor salg og distribusjon.”

”Våre ulike styrker danner den perfekte kompetansematchen. by KlipKlap har fingeren på pulsen i forhold til produktkjennskap, designutvikling og formgiving, og vi tar oss av distribusjonen. Samarbeidet ønsker også å sikre ressurser til utvikling av sortimentet med nye kvalitetsprodukter i by KlipKlap-universet,” forteller Kasper Witt

Witt og by KlipKlap gleder seg til å få mere tilstedeværselse og flott design inn i flere hjem verden over - et design, som følger med tiden og livet. Forbrukerne investerer ikke kun i funksjonelle og lekre møbler når de kjøper by KlipKlap, men også i glede og gode minner som varer hele livet.  

For ytterligere informasjon:

Kasper Witt, Investment Director Witt

kw@witt.dk

Pia Lauritsen, CEO by KlipKlap

pl@byklipklap.dk

Peter Balle, Sales & Product Manager Witt

pba@witt.dk

Link til høyoppløselige bilder:

https://ecatalogs.plytix.com/5a575101db2c857261171121

Mer fra...

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

01.02.2024Witt A/S

Sponseret

Smaken av vannet påvirker kaffen din

Copyright 2023