Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn for barn og voksne

Det beste i verden er å bli foreldre, men – la oss være ærlige – det kan også være beintøft, ikke minst når den lille ikke vil sove noe annet sted enn i dine armer. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nye medlem de aller beste søvnbetingelsene – og du får mulighet til å vugge barnet til ro via en enestående app-funksjon.

Foto: Witt

31.08.2023

Sponseret

Witt A/S

Det er en herlig følelse å vugge babyen i armene sine. Det beroliger og trøster den lille, og så gir det denne magiske opplevelsen av nærhet og tilknytning til hverandre. Vi vugger barnet nesten helt intuitivt, men vi vet også fra studier at de vuggende opp- og nedbevegelsene har en beroligende effekt på nervesystemet. Derfor er det ikke så rart at babyen faller godt til ro i et par trygt omfavnende armer. Membantus vuggemotor og slynge er tenkt som foreldrenes forlengede arm.

Vuggemotoren har for lengst vunnet innpass på markedet. Den hjelper babyen til ro mens far og mor får et minutt eller to for seg selv, litt tid til storebror eller storesøster, eller til å få seg en velfortjent dusj. Og maten lager seg jo ikke selv heller …

Slyngevuggen omfavner barnet ditt og gir trygghet, mens vuggemotoren sørger for beroligende bevegelser … opp og ned … opp og ned … rett inn i drømmeland. Zzz …

Membantu har inntatt førersetet med LeeLo

Skaperne bak vuggemotoren fra Membantu, ingeniør Eva Jacobsen og designer Stephanie Meilsøe, produserer dansk-designede kvalitetsprodukter som skal hjelpe familiens minste med å sove trygt og godt. Og Membantu har lagt seg godt frem i feltet, for den nye LeeLo vuggemotor har noe spesielt som ingen annen motor på markedet har, nemlig muligheten for app-betjening. 

Hva betyr det? 

Generelt betyr det at hvis mor eller far har lagt seg godt til rette på sofaen for en liten hvil, er det ikke lenger nødvendig å sprette opp som troll av esken når babyen gir lyd fra sig. Bruk i stedet appen til å vugge barnet til ro igjen. Bare strekk deg etter telefonen din for at få en kjærkommen håndsrekning.  Babyen er fornøyd – og du er fornøyd.

Still inn vuggemotoren via app

Når du laster ned appen, har du plutselig en verden av muligheter hvis du f.eks. står på kjøkkenet og er midt i matlagingen, eller hvis du våkner om natten og babyen trenger å bli vugget litt mer. Hjelpen er lett tilgjengelig, og du kan kjøpe deg tid og bli der du er. Du kan stille inn timeren fra 15 minutter til ubegrenset tid. I tillegg har vuggemotoren flere valgmuligheter når det gjelder hastighet. Kanskje din nyfødte baby kun trenger å vugges ganske langsomt, inntil søvnen innfinner seg. Men det kan også hende man har en litt større baby som responderer godt på et raskere vuggetempo. Alle barn er forskjellige – heldigvis. 

Finn ut mer om søvnens gåtefulle univers i appens mange innlegg om søvn, og før din egen loggbok over søvnen døgn for døgn. 

Gjennomtestet og gjennomtenkt design

Alle produktene fra Membantu er testet og lever opp til alle gjeldende krav og standarder, og vuggemotoren kommer dessuten med tauoppheng for å unngå metall mot metall (metallsplinter). Dette er et nytt skandinavisk design som vil passe godt inn i hjemmet med et stilfullt og klassisk uttrykk. Selve produktutviklingen foregår alltid i tett samarbeid med både foreldre og relevante fagpersoner, og motivasjonen er å hjelpe foreldre med mer og bedre søvn for barna, samt å få mer overskudd i hverdagen. Alltid med omtanke for miljøet. 

Nevnte vi forresten at motoren (naturligvis) er støysvak? 

Membantu betyr «å hjelpe», og vi ønsker å hjelpe deg så både barn og voksne får mer søvn.  

Link til flere bilder: https://we.tl/t-yCpnEmdX2g

For ytterligere informasjon kontaktes: 

Ingeniør

Eva Jacobsen

ej@membantu.dk

Designer

Stephanie Meilsøe

slm@membantu.dk 

Sales Manager Kids & Babies

Jacob Lyngholm Mølhede

jlm@witt.dk 

Mer fra...

05.07.2024Witt A/S

Sponseret

”Den beste pizzaovnen” – nå i en mindre modell

23.04.2024Witt A/S

Sponseret

Skån miljøet, dropp flaskevann og kjøp heller en filterkanne

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

Copyright 2023