Slik skapte skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø drømmehuset sitt med baderom i ulike stiler

For en av vår tids mest betydningsfulle skiskytterpersonligheter – som ydmykt forteller at han sannsynligvis har oppnådd det meste av det han noen gang har drømt om – var det enda en drøm igjen å oppfylle: å skape og innrede drømmehuset sitt. Huset i Kongsvinger sto ferdig i juli 2022 og her stortrives Johannes og familien hvis hverdag er et evig puslespill med fokus på trening og kvalitetstid som familie.

Planlegging og innredning av det nye huset tok tre år og var et svært krevende prosjekt. Johannes og hans kone Hedda var involvert i hele prosessen og kan nå endelig puste ut og nyte sitt nye hjem med familie og venner.

I den store betongvillaen med trepanel og utsikt over Glomma med omkringliggende skog er det flere baderom innredet i ulike stiler og til ulike formål. Til veggene i hovedbadet valgte Johannes og Hedda en marmorplate i hvitt og grått og til gulvet en mørk plate med hvitt mønster. Sammen skaper de en kul omvendt effekt som de valgte to kommoder fra INRs begrensede møbelserie GRAND Walnot til.

GRAND Walnot 100 x 2 med spesialbestilt benkeplate varmer og imponerer..


Bak den gjennomsiktige spesialbestilte glassveggen med dør finner vi badekaret som i likhet med veggene er kledd i marmor. En praktisk og stilren rom i rom-løsning som gir en koselig følelse og som holder både vannet og den behagelige varmen på plass. Glassveggen i 8 mm glass kommer fra INRs ARC Frame-serie. På samme plass har Johannes fått installert to LINE håndkletørkere.

Bærekraftige valg
I familiebaderommene går fargeskalaen mot sand og naturens gråtoner. Også her valgte Johannes og Hedda både dusjløsninger, servantskap og speilskap fra INR. Fokuset på disse badene er den praktiske bruken med flere små barn i husholdningen og alt det innebærer av vask og tannpuss på løpende bånd. Akkurat det med at baderommet og innredningen skal vare lenge er viktig, og paret la ned mye tid og krefter på å finne de beste produktene. Dusjveggen kommer fra INRs ARC Original-serie.

Skreddersydd dusjløsning i ARC Frame-serie..

Gjestebaderom med sterk identitet
Når de først var i gang, benyttet Johannes og Hedda anledningen til å planlegge og innrede gjestebadet også. Her ønsket de å skape noe som skilte seg fra de andre baderommene i både stil og følelse. De valgte et kult servantskap i marmor til et sjakkrutete gulv og blandebatterier i gulltoner. Til dette valgte de dusjveggen ARC 4 Frame fra INR.

Gjestebad..

Husets interiør har en behagelig atmosfære med varme toner, tre og betong..

Mer fra...

08.12.2023Designbase.no

Bærekraftsprogrammet sparkes i gang hos Ambiente, Christmasworld og Creativeworld

08.12.2023Designbase.no

Stemningsfulle rom

08.12.2023Designbase.no

Ambiente fokuserer på fremtidens arbeid

07.12.2023Designbase.no

Serie av urtepotter

07.12.2023Designbase.no

Monumentale potterier

06.12.2023Designbase.no

Enkelt, funksjonelt – og pent

06.12.2023Designbase.no

Overskuddstre får nytt liv i danske designmøbler

05.12.2023Designbase.no

Ved Christmasworld er grønt det nye rødt, gull og glitter

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023