RIKTIG LATTE også på plantebasert melk?

Yes, det er bra! Verdensnyhet fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldri å gå på kompromiss. Heller ikke, hvis den tradisjonelle Latte skal lages med andre melketyper enn kumelk. Prisvinnende Sage lanserer nå en espressomaskin med en ny patentert melkeskummer, som skummer både kumelk og plantebaserte melketyper til uovertruffent silkemykt mikroskum.

Foto: Witt

01.09.2023

Sponseret

Witt A/S

Savner du en ’riktig’ Latte, Cappuccino eller Macchiato – med plantebasert melk? Sage har hørt dine bønner og utviklet en espressomaskin med et patentert melkeskummesystem, Auto MilQ, som skummer alle melketyper til det lekreste silkemyke mikroskum. Hittil har det vært en velkjent utfordring å skumme de stadig mere populære plantebaserte melkevarianter, men Sage har i overbevisende stil løst problemet med sin nye melkeskummer. Velg bare havre-, mandel-, soya- eller kumelk på touchskjermen og nyt resultatet. 

Tamping, bryggeinnstillinger, doseringsmengde … don’t you worry. Sage Barista Touch Impress styrer hele prosessen for deg. I fjor introduserte Sage funksjonen ’assisted tamping’, hvor du er garantert et nøyaktig 10 kg. trykk i portafilteret hver gang OG en profesjonell 7 graders barista-twist for en 100 % jevn overflate. Denne geniale funksjonen er nå sammen med både touchskjerm, Auto MilQ-system og ikke minst en innovativ Baratza kvern med 30 innstillinger blitt til vidundermaskinen Sage Barista Touch Impress. Sage har inngått et samarbeid med Baratza, så deres revolusjonerede teknologi fremover vil være å finne i alle Sage espressomaskiner med innebygde kverner. Barista Touch Impress er den første.   

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Touchskjermen guider deg intuitivt gjennom bryggeprosessen, og Sages patenterte ThermoJet®-varmesystem sørger for at den optimale bryggetemperatur oppnås på bare 3 sekunder. Klar til å kreere din yndlingskaffe uten ventetid. 

Barista Touch Impress har intelligent dosering med kvernhukommelse; dvs. den riktige mengde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ut fra den seneste kverningen. Maskinen viser det korrekte nivå, og gir et signal, hvis det er nødvendig å korrigere (f.eks. i tilfelle av nye eller en annen type bønner). Innstillingen huskes automatisk til neste kopp. 

Det er i særklasse geniale funksjoner Sage Barista Touch Impress er utstyrt med! Som alle Sages produkter er maskinen en fryd for øyet. Sage Barista Touch Impress leverer espressobrygging, som er enkelt, lekkert og uten søl. 

Veil. pris: 14.999,- NOK. Fås i utvalgte butikker fra september 2023.

Les mere her: https://www.sageappliances.com/no/nb/products/espresso.html

(men kun fra 1.9.2023)

Høyoppløselige bilder: https://we.tl/t-irKLd7GVCn

Third Wave Coffee og Sage

Når det handler om Third Wave-spesialkaffe der hjemme, kommer man ikke utenom Sage. Hemmeligheten bak Sages populære maskiner er de fire hovedelementer: 

  1. Portafilter i en størrelse som rommer den ideelle mengde i på 18-22 g for rik, fyldig smak 
  2. Optimalt 9 bar trykk for en uimotståelig konsistens 
  3. Nøyaktig 93° C vanntemperatur for en perfekt, avbalansert brygging 
  4. Kraftig damp, kalibrert til silkemykt mikroskum 

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023