Mandolinjern fra OXO

Visste du at OXO har flere forskjellige mandolinjern å velge mellom?

Uansett hva behovet ditt er, så kan du helt sikkert finne et mandolinjern hos OXO som passer til akkurat ditt behov, helt fra det lille håndholdte til den store stjernen: Steel Chef's mandolinen.

Det lille, smarte, håndholdte mandolinjernet er til deg som skal bruke noe enkelt og hurtig. Mandolinjernet fyller ikke mye i skuffen. Det skarpe knivbladet kan innstilles til tre forskjellige tykkelser, og håndtaket har et behagelig non-slip håndtak. Grønnsaksholderen kan klikkes fast på mandolinen, så det er samlet under oppbevaring.

Simple Mandolin er nummeret større enn det håndholdte mandolinjernet. Her får du et, som navnet angir, simpelt mandolinjern. Du kan innstille mandolinen til å skjære skiver i tre tykkelser, samt juliennestrimler.

V-mandolinen skiller seg litt ut fra de andre mandolinjernene fra OXO ved at knivbladet danner en V. Mandolinjernet kan innstilles til fire tykkelser, og så kan man skifte ut knivbladet til juliennestrimler, pommes frites og bølgete skiver.

På toppen av kransekaken har vi Chef's mandolinen i to utgaver. Felles for dem begge er at de via en dreieknapp kan lage hele 21 forskjellige utskjæringer: Glatte skiver i 17 forskjellige tykkelser, juliennestrimler, pommes frites, bølgete skiver og skiver med vaffelmønster. Chef's mandolinen fås i en alminnelig utgave og en mer eksklusiv utgave med rustfritt stål på sidene.

Alle mandolinjernene kommer med en grønnsaksholder, som sikrer at fingrene dine ikke kommer for tett på knivbladet, og alle mandolinene har non-slip håndtak og føtter, som står godt fast på underlaget.

Mer fra...

10.06.2024Brix Design A/S

Sponseret

Viktigheten av en skarp kniv på kjøkkenet

27.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommerkos På Terrassen

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isbrett

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

La våren innby til skalldyrfest.

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren har blitt et populært kjøkkenredskap

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det tid for vårrengjøringen?

Copyright 2023