London Design Festival

Utstilling

London Design Festival

London Design Festival feirer og promoterer byen vår som verdens designhovedstad. Neste utgave finner sted 16.–24. september 2023.

Kategori

Utstilling

Sted

Truman Brewery Brick Lane London E1 6QL

Dato

16.09.2023

Tidspunkt

Foto: London Design Festival

London Design Festival feirer og promoterer byen som en designhovedstad på
globale scenen.

London Design Festival ble lansert av Sir John Sorrell CBE og Ben Evans CBE i 2003. Med utgangspunkt i Londons eksisterende designaktivitet var konseptet deres å skape et årlig arrangement som skulle fremme byens kreativitet, og trekke til seg landets største tenkere, utøvere, forhandlere og forhandlere. lærere å levere en unmissable feiring av design. Lanseringen av den første festivalen fant sted på Bloomberg 25. mars 2003, med støtte fra design, utdanning, myndigheter og London-organisasjoner. 20 år senere er denne visjonen fortsatt sterk.

I 2019 tok festivalen imot rekordhøye 600 000 individuelle besøkende fra over 75 land. London Design Festival feirer sitt 20-årsjubileum i 2022, og går nå inn i et nytt tiår, og feirer hvordan den har spilt en nøkkelrolle i veksten av designindustrien, og styrker Londons posisjon som en global destinasjon for næringsliv, kultur og turisme, og har bidratt til Storbritannias rykte som et kreativt kraftsenter. Som en av verdens ledende designbegivenheter, har festivalen også fungert som blåkopi for designuker og festivaler globalt, og fortsetter å være et nøkkeløyeblikk på den kulturelle kalenderen.

"London Design Festival er en fantastisk begivenhet som samler designere fra hele verden og demonstrerer hovedstadens posisjon som et kraftsenter for den kreative industrien. London er kjent for sin kreativitet og fortsetter å tiltrekke seg de beste selskapene og talentene fra hele verden. Jeg er glad for å støtte London Design Festival, som viser at London er åpen for gode ideer, innovasjon og mennesker fra alle bakgrunner.» Sadiq Khan, borgermester i London.

«London og design går hånd i hånd. Det er en del av historien vår. London Design Festival er en plattform for hundrevis av designhistorier. Hver av dem snakker med et voksende publikum som er sulten på designideer og nyter kvaliteten og mangfoldet av det som tilbys. Det hele bekrefter Londons status som det globale senteret for design." - Ben Evans CBE.

Flere events

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023