Kasper Würtz, Christian Bitz og F&H avgjør tvist om keramikk

Foto: Fra Bitzs nye kolleksjon 2023. .

På et møte mellom partene er det kommet til enighet om å avslutte den syv år lange striden mellom keramiker Kasper Würtz og Christian Bitz og F&H.

Siste akt i rettsforliket var mandag 30. januar i år, da Sø- og Handelsretten tilkjente Kasper Würtz totalt 6,4 millioner kroner i erstatning. Deretter møttes partene for å finne en løsning for den fremtidige kursen, slik at det ikke oppstår ny uenighet eller tvil om rettighetene.

I forbindelse med forliket uttaler Kasper Würtz: –Jeg har valgt å fokusere på å avslutte saken en gang for alle, slik at jeg kan fokusere på familien min, min virksomhet og på å komme videre. Det har alltid tynget meg mer enn økonomi. 

Christian Bitz uttaler samtidig: –Jeg skulle veldig gjerne vært foruten denne ulykkelige saken. Kasper og jeg har sett på en del saker forskjellig, og mediene har hatt sin egen agenda, som absolutt ikke har gjort det er lettere å løse saken i minnelighet. Men nå er det funnet en fornuftig løsning som endelig gjør hver enkelt av oss i stand til å komme videre i livet.

Knud Lomborg, F&H, sier: –Jeg er glad for at vi igjen kan fokusere 100 % på virksomheten fremfor rettssaker. Bitz-konseptet har siden starten blitt godt mottatt både i inn- og utland, og det har selvfølgelig vært synd at en uenighet om fem produkter - som utgikk for flere år siden - har tatt fokuset bort fra de hundrevis av andre produkter i Bitz-konseptet. Jeg er derfor godt fornøyd med at partene nå kan legge uenighetene bak seg, både av hensyn til våre kunder, og ikke minst av hensyn til Kasper og Christian.

Ingen av de involverte partene ønsker å kommentere detaljene i sluttoppgjøret.

-PF

Relatert innhold

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

21.05.2024Designbase.no

Eventyrlig inngang på årets Formex

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra resirkulert plast til slitesterke og multifunksjonelle produkter

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023