Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

Nyt musserende te, vann, juice, vin, cocktails … you name it. Med den elegante InFizz Fusion fra Sage kan du nå skape bobler i alle former for kalde drikker. På et nanosekund.

InFizz Fusion fra Sage er friske bobler, smart teknologi og estetisk design. Kullsyre er ikke lengere kun til vann. Nå kan du tilsette kullsye til alle former for kalde drikker - boblende juice, te, vin, cocktails.. Foto: Sage InFizz Fusion

25.03.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt A/S

Det finnes ikke noe som en leskende, boblende drikk til å stille tørsten. Uansett anledning blir stemningen også alltid litt mer høytidelig, når det skåles i de festlige boblene. For bobler gjør det litt ekstra uansett hvordan de serveres. Forfriskende og perlende. 

InFizz Fusion fra Sage er friske bobler, smart teknologi og estetisk design. Kullsyre er ikke lengere kun til vann. Nå kan du tilsette kullsye til alle former for kalde drikker - boblende juice, te, vin, cocktails. Klar på et øyeblikk. Uansett om du foretrekker litt bobler eller en eksplosjon av bobler. Du kan også gi ditt mineralvann eller drikk en ekstra dose kullsyre, hvis den har blitt litt ’flat’.

Hemmeligheten ligger i lokket

Det geniale FusionCap-lokket gir deg full kontroll over tilsetningen av kullsyre. Raskt eller langsomt, avhengig av typen drikk, som skal ’bobles’. Samtidig blir FusionCap sittende på flasken hele tiden, så det bevares maksimal kullsyre - både under prosessen og etterpå, når flasken settes i kjøleskapet. Lokket har nemlig en smart ’Easy twist & lock’-funksjon, så trykket forsvinner ikke, før du velger å skrue lokket av for å nyte innholdet.

Med sitt slanke og stilrene design tilfører Sage InFizz Fusion eleganse til kjøkkenet ditt. En kompakt størrelse og et intuitivt brukergrensesnitt gjør den både enkel å plassere og bruke. Dessuten er den et opplagt økonomisk og miljøvennlig alternativ til plastflasker og bokser.

Fås i 5 flotte farger og veil. pris fra 2699,- NOK.

Highres images: https://we.tl/t-1fbPGA7JS2

Sage InFizz Fusion (youtube.com)

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023