Fargen for 2024 er funnet

Fargehuset Nordsjö har nettopp kåret årets farge; Sweet Embrace. En klar og positiv rosa, inspirert av myke dun og lette kveldsskyer.

Sweet Embrace danner bakteppe for tre fargekolleksjoner med hvert sitt estetiske uttrykk og atmosfære.. Foto: Nordsjö.

Nordsjös egne fargeeksperter og et team av internasjonale designprofesjonelle innen arkitektur, design, journalistikk og teknologi har nøye analysert forskjellige globale sosiale trender og på bakgrunn av resultatene utarbeidet trendrapporten ’ColourFutures 2024’.

Det som sto klart denne gangen, var følelsen av at selv om vi er bedre informert enn noen gang før, så søker vi fortsatt etter noe – etter tilhørighet, etter fred og ro og etter øyeblikk av glede i hverdagen.

Når verden føles skjør og komplisert, trenger vi et rom hvor vi kan finne oss selv, omgruppere og se fremtiden i øynene – et sted hvor vi hører til – og det er her Sweet Embrace kan bidra med sin myke og behagelige favør.

”Sweet Embrace er en farge som endrer uttrykk med lyset. I tillegg til å være en subtil og sofistikert selvstendig farge, fungerer den også som et solid fundament for en rekke andre farger. Med utgangspunkt i denne myke, positive rosa fargen har vi utviklet tre fargepaletter som skal hjelpe forbrukerne med å velge trendy og harmoniske farger som reflekterer deres unike personligheter,” sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef hos Nordsjö.

Den første av de tre fargepalettene er ’A warm colour story’, som minner hver enkelt av oss om hjemmets stille hjørne, et sted som føles behagelig og trygt, og som kombinerer nyanser av stein, jord og leire.

Den neste paletten ’A calm colour story’, skal vekke tanker om naturen og livets essens og kombinerer skogens og havets myke grønne og blå farger. Til slutt skal ’An uplifting colour story’ gi et smil på leppene med drømmende syriner og moderne gule farger.

-HCL

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023