Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Møt Navimow i108E – powered by Segway. En robot utstyrt med VisionFence, EFLS 2.0 og smart app-styring. Den er satelittstyrt på samme måte som Segway Navimow H-serien og gir deg frihet til å klippe gresset når og hvor som helst – helt uten kanttråd.

Foto: Segway Navimow

01.03.2024

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt A/S

«Segway Navimow H-serien er antagelig markedets beste ledningsfrie robot akkurat nå. Banebrytende teknologi er en ting, men at batteriene har den kraften og det overskuddet som skal til for å levere et godt resultat over tid, gjør at vi tør påstå at Segway Navimow har kommet på markedet for å bli. Fra et faglig standpunkt finnes det ikke noen bedre til private hager. Vi gleder oss derfor veldig over den nye Navimow i108E, og i all beskjedenhet er vi stolte over å være eneforhandler av det nyeste Segway har å tilby. De mange gresskundene våre går en spennende sesong i møte», sier Michael Jepsen, grunnlegger av DM Greenkeeping.  

Robotgressklipperen Segway Navimow H-serien ble introdusert i 2021, og den revolusjonerte markedet raskt da den befridde kundene med strevet med kanttråd. I dag klipper den driftssikre roboten med sin kraftige hub-motor gresset for private husstander i over 30 land, bl.a. Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, USA og Australia. «Kunder ønsker i høyere grad en ledningsfri roborgressklipper, og vi opplever stor etterspørsel. Derfor legger vi også til en rekke nye forhandlere denne sesongen», sier Cathrine Risum, Sales Manager Outdoor Nordic, Witt Hvidevarer A/S. 

Med den nye Navimow i108E blir gressklippingen enklere enn noensinne. Med intelligent programvare og banebrytende funksjoner er det bare å lene seg tilbake, nyte kaffen og den perfekt klippede gressplenen – helt uten strev. 

Identifiserer utfordrende gjenstander

Takket være kameraet med 140º synsfelt og VisionFence-sensoren med innebygget AI-algoritmer registrerer og unngår Navimow i108E en rekke forskjellige gjenstander i hagen. 

Trær, smale stier og en utfordrende hagedesign – ikke noe problem for Navimow i108E

Til Navimow i108E har vi utviklet EFLS 2.0 (Exact Fusion Locating System) som kombinerer RKT-teknologi med VSLAM, noe som sikrer helt presis posisjonsnøyaktighet og gjør det mulig for Navimow å jobbe i hager med utfordrende hagedesign. Robotgressklipperen jobber kontinuerlig og effektivt – også hvis satellittsignalet kortvarig blokkeres mens Navimow klipper gresset under store trær. 

Flere funksjoner og mulighet for automatisk kartlegging

Navimow i108E har to innstillinger for kantklipping: standardinnstilling samt «Ride-on»-innstilling. Med standardinnstillingen kjører roboten innenfor den virtuelle grensen på gresset, mens «Ride-on»-innstillingen tillater at roboten kjører på andre typer overflater på samme nivå som gressplenen, noe som gir en enda mer nøyaktig kantklipping. 

Som noe nytt i appen, oppnås enda større frihet ved valg av innstillingen automatisk kartlegging. Med innebygget kamera og intelligent programvare er Navimow i108E i stand til å kartlegge haven selv, såfremt avgrensingen er tydelig. 

Den prisvennlige roboten håndterer hager på opptil 800 m2 og stigninger på opptil 30 %.

--

Les mer om Navimow i108E: https://navimow.segway.com/global/product/navimow-i.html 

Lenker til highres. bilder: https://we.tl/t-y36JxF9Mvm

--

Priser og tilgjengelighet

Veiledende utsalgspris Segeway Navimow i108: NOK 15.999,-

Tilgjengelighet: April 2024

--

For ytterligere informasjon

Cathrine Orloff Risum 
Product Manager Outdoor 

Tlf: +45 93 63 58 00

Mail: crm@witt.dk

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023