”Den beste pizzaovnen” – nå i en mindre modell

Den prisvinnende pizzaovnen, Witt ETNA Rotante, har tatt forbrukere, kritikere, ja, hele verden med storm. Med sin roterende sten og dobbeltbrenner steker den lynraskt pizza etter pizza med garantert sprøhet. Nå har Rotante fått en lillebror: PICCOLO.

Foto: Witt PICCOLO Rotante

05.07.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt A/S

Helt ærlig, hvem hadde trodd at pizza kunne smake SÅ godt, før man satte tennene i en dampende varm, sprø, hjemmebakt pizza – direkte fra Witt pizzaovnen. Den mest brukervennlige pizzaovnen, markedet til nå har sett. Witt ETNA Rotante er en prisvinnende* pizzaovn med design, funksjonalitet og kvalitet i en klasse for seg.

Witt PICCOLO Rotante

Nå er det Breaking News til deg med hang til sprø pizzaer, men som drømmer om de geniale features i en mindre modell. Witt ETNA Rotante lanseres nå i en 13” modell. Robust og kompakt. Men advarsel: du blir pizza-avhengig.

Med Witt PICCOLO Rotante 13" kan du lynraskt steke pizza etter pizza ved 500°C - når som helst og hvor som helst. Den gassdrevne pizzaovnen er det helt opplagte valg til deg med begrenset plass. PICCOLO får lett plass på en liten terrasse og andre mindre utendørsområder. Den kritikerroste roterende pizzastenen, som gjorde 16" ETNA Rotante populær, er selvfølgelig også med i denne mindre utgaven.

Med sitt maskuline uttrykk er alle Witt pizzaovnene produsert for å holde år etter år, pizza etter pizza. Bunnsolide materialer som er lik robusthet og kvalitet. Dobbeltisolering, miljøvennlig, energibesparende – og lynrask oppvarming. Varmen fordeles helt jevnt i ovnen, som er hemmeligheten bak det alltid sprø resultatet.

Witt PICCOLO Rotante kommer på markedet i august 2024.

Veil. pris: 6.399,- NOK

Images: qr.witt.dk

*) Vinner av German Design Award og Good Design

Mer fra...

05.07.2024Witt A/S

Sponseret

”Den beste pizzaovnen” – nå i en mindre modell

23.04.2024Witt A/S

Sponseret

Skån miljøet, dropp flaskevann og kjøp heller en filterkanne

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

Copyright 2023