Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

Er du på jakt etter en espressomaskin som er på nivå med byens kaffebarer - uten at DU trenger å være det - bør du skaffe deg Sage the Oracle Touch, som også finnes i mørke, nordiske farger.

Sage the Oracle Touch - finnes i tillegg til børstet rustfritt stål også i sort trøffel og sort rustfritt stål.. Foto: Sage the Oracle Touch

10.04.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt A/S

En av hemmelighetene bak kaffebarens alltid perfekt avbalanserte kopp espresso, americano eller latte, finnes i hjertet av espressomaskinen: to kjeler! En espressomaskin med dobbelt kjelesystem gir deg maksimal stabilitet i forhold til temperatur og trykk, fordi du kan regulere de to kjelene individuelt. 

Du kan derfor opprettholde en nøyaktig bryggetemperatur – som er helt avgjørende for å trekke de beste smaksstoffer ut av bønnene - samtidig med en konstant temperatur til melkeskummingen. Dessuten kan du uten problemer brygge flere espressoer etter hverandre uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Flowet i kaffebryggingen blir bedre fordi du kan skumme melken samtidig med at kaffen brygges. En espressomaskin med dobbelt kjelesystem er det nærmeste du kommer en profesjonell løsning.

Sage the Oracle Touch 

Sage er et av de mest anerkjente merker innen espressomaskiner. En av toppmodellene, Sage the Oracle Touch, har nettopp ’Dual Boiler’ varmesystem. Akkurat som de aller beste kommersielle espressomaskiner øker Sage the Oracle Touch gradvis vanntrykket i starten av bryggingen, for å forsiktig utvide kaffebønnene. De mest avanserte bryggeprosessene, som normalt er manuelle – sånn som kverning, dosering, tamping og melkeskumming – er her automatisert. Så det kan ikke gå galt. Resultatet er mere velsmakende kaffe - og mer bekvemmelig. 

Sage the Oracle Touch er en estetisk opplevelse. En vanvittig lekker maskin som oppgraderer ethvert kjøkken og gjør det enkelt å imponere selv den mest kresne kaffeentusiast. Med 5 forhåndsinnstilte kaffevarianter: Espresso, long black, latte, flat white og cappucino og en intuitiv touchskjerm, som guider deg gjennom prosessen og husker dine preferanser. Du kan lagre opptil 8 personlige innstillinger. 

Utover børstet rustfritt stål finnes maskinen også i to mørke, nordiske farver: sort trøffel og sort rustfritt stål. Husk også de gode, friskkvernete bønnene. Alltid. 

Høyoppløselige bilder: https://we.tl/t-39FcXALlKw

Sage the Oracle Touch har dobbelt kjelesystem akkurat som de kommersielle espressomaskiner for maksimal frihet og stabilitet i forhold til temperatur og trykk. De mest avanserte bryggeprosessene, som normalt er manuelle – sånn som kverning, dosering, tamping og melkeskumming – er her automatisert. Sage the Oracle Touch er en estetisk opplevelse som oppgraderer ethvert kjøkken. Finnes i tillegg til børstet rustfritt stål også i sort trøffel og sort rustfritt stål. 

Mer fra...

23.04.2024Witt A/S

Sponseret

Skån miljøet, dropp flaskevann og kjøp heller en filterkanne

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

Copyright 2023